Hopp til innholdet

Fleks

Fleks viser til enhver tid tilgjengelig kapasitet som kan frigjøres og kan enten armeres til å frigjøre kapasitet ved endring som f.eks. frekvens som faller under grenseverdi eller på et angitt tidspunkt.

Dashboard

Arkitecht Cloud gir en oversikt over tilgjengelig kapasitet for fleks, status ved forrige aktivering, profiler lagt til samt status og forbruk til hver enkelt last om er lagt til.

Rapport

Lokal kontroller

API

  • Tidspunkt profilen skal gjelde fra
  • Om forbruket skal settes til eller reduseres med ønsket verdi
  • Ønsket verdi i kW, ampere eller prosent av nåværende forbruk
  • Aktivere fleks med ønsket reduksjon i % av total kapasitet
  • Status på fleks
  • Forbruk laster

Lynrask respons

Fleks kan kombineres med mange av arkitechtmodulene, avhengig av komponentene som benyttes vil responstiden være ekstremt rask og kan derfor brukes både til tertiærreserver (MFRR) og sekundærreserver (aFRR). Når fleks er armert vil den umiddelbart reagere dersom frekvensens skulle droppe. Kommunikasjon med komponentene skjer lokalt noe som sikrer raskest mulig responstid.

Perfect match

For å sikre raskest mulig responstid og for å unngå å forstyrre kommunikasjonen med OCPP-tjenere benytter Fleks andre protokoller for å redusere forbruk på AC / DC ladestasjoner for elbiler. Det er derfor helt trygt å benytte kapasiteten i et et ladeanlegg og lading vil gjenopptas så fort kapasiteten er gjenopprettet uten at kundene må foreta seg noe.

Produkteksempler